ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής για να ολοκληρώστε την παραγγελία σας:

 

Τρόπος 1: Πληρωμή με αντικαταβολή στο χώρο σας

Η πληρωμή θα γίνει στον υπάλληλο της courier κατά την παραλαβή του δέματος σας. Η εταιρία courier θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για την άφιξη και το κόστος του δέματος σας ώστε να κανονίσετε τη συνάντηση σας και να γίνει η πληρωμή κατά την παραλαβή.

 

Το κόστος της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις περιοχές της Ελλάδος και δεν υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση για δύσβατες (απομακρυσμένες) περιοχές. Η ενιαία χρέωση μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 4 για δέματα έως 3 κιλά. Σε περίπτωση που το δέμα σας υπερβαίνει τα 3 κιλά θα σας καλέσουμε για την τελική χρέωση πριν από την αποστολή του δέματος σας.

 

Ισχύει για παραγγελίες με αξία ίση ή μικρότερη των 500€. Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 500€ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

 

Τρόπος 2: Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή μέσω PayPal μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας την χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας ως επισκέπτης ή με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας στο PayPal. Το PayPal είναι πλέον ο ασφαλέστερος και δημοφιλέστερος τρόπος online πληρωμών παγκοσμίως. Σας συνιστούμε για τη δική σας ευκολία να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό PayPal ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο ιστορικό των συναλλαγών σας καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την πλατφόρμα PayPal για τις συναλλαγές τους με πελάτες χονδρικής και λιανικής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PayPal μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ 

 

Το κόστος των μεταφορικών είναι 4 με ενιαία χρέωση για όλη την Ελλάδα και για δέματα έως 3 κιλά.