Όλα μας τα προϊόντα ομορφιάς παρασκευάζονται με φυσικά βιολογικά συστατικά χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών και με τους πιο ασφαλείς και παραδοσιακούς τρόπους. Για οποιοδήποτε προϊόν που δεν μείνετε ευχαριστημένοι δεσμευόμαστε να το αντικαταστήσουμε ή να σας παρέχουμε ολική επιστροφή χρημάτων.

Προτεινόμενα Προϊόντα

Χειροποίητο Σαπούνι

Προσφορά Νοεμβρίου

ΣΤΙΣ 3 ΚΡΕΜΕΣ 1 ΣΑΠΟΥΝΙ ΔΩΡΟ

Με κάθε αγορά 3 κρεμών σας χαρίζουμε 1 χειροποίητο σαπούνι της επιλογής σας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αφήστε μας ένα σχόλιο για την προτίμησή σας.

Αγοράστε τώρα!

ORGANIC SAVON STORIES

We believe that healthy eating, clean air, and gentle character is the best start to genuine wellbeing.

Λένε για μας

Μόλις παρέλαβα την κρέμα ημέρας, είναι εξαιρετική και μου αρέσει που είναι αλαφριά και δροσερή. Ευχαριστώ στην ομάδα σας για την γρήγορη αποστολή θα σας ξαναπροτιμήσω!

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, σήμερα ήρθε και η δεύτερη κρέμα μου και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλή με τη κρέμα ημέρας.

Σας βρήκα μέσω μιας οικογενειακής φίλης στη Ρόδο. Ύστερα από μια μεγάλη παραγγελία που κάναμε τον προηγούμενο μήνα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλη στην εταιρία έχουμε μείνει υπερευχαριστημένοι με όλα σας τα προϊόντα. Συνεχίστε την άψογη δουλειά σας!